SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Bu yıl piyasaya sürülen Redmi modelleri 2021!

Bu yıl piyasaya sürülen Redmi modelleri 2021!

26 Aralık 2021 Pazar - 16:07




Redmi, yeni cep telefonları geliştirirken Xiaomi ile iş birliği yapan markalardan biridir. Gerek görselliği gerek özellikleri ve fiyatı ile dikkat çeken markanın modellerini derledik.





Şirket bir şeyle karakterize edilecekse, yetkin özelliklerden daha fazla ve oldukça uygun fiyatlarla, geniş bir cep telefonu yelpazesi sunuyor. Yeni bir cep telefonu satın almayı düşünüyorsanız, bu telefonlardan biri çözüm olabilir.

Üreticinin telefon çeşit ve teklifi oldukça geniş ve bu yılki kataloğu oldukça fazla. Bu nedenle, ihtiyacınız olan modeli bulma imkânınız yüksek. İşte yeni akıllı telefonların bir listesi.

2021 Redmi Telefon Modelleri!

Daha Ucuz Seçenekler

Redmi 9T


Bu mobil cihazla ilgili en iyi şey tasarımıdır. Akıllı telefonunuzun kirli olmasını sevmeyenlerden biriyseniz, şanslısınız, çünkü sahip olduğu doku iz bırakmaya izin vermiyor. Bu onu her zaman temiz tutar. Çok güçlü bir işlemciye sahip değil, ancak yine de iyi performans sağlıyor. Buna ek olarak, pili 6000 mAh sayesinde muazzam bir güce sahip.

Redmi Note 8 2021

Tasarımı, hijyenik bölümden ödün vermek karşılığında bir öncekinden daha zariftir. Cihaz, bileşenler açısından kalitedeki sıçraması açıktır. MediaTek Helio G85 işlemcisi Redmi 9T’nin Snapdragon 662'sinden çok daha güçlü en zorlu oyunları çalıştırmanıza izin veriyor.

Redmi Note 9T

Redmi 9T'nin parmak izi önleyici tasarımını koruyan, ancak daha yüksek kaliteli bileşenlere dayanan geliştirilmiş bir sürümü. Biraz daha fiyat için kaliteli bir telefon alacaksınız. İlkinden daha düşük bataryaya sahip olduğu doğrudur, ancak UFS 2.2 teknolojisi sayesinde ekranının kalitesi ve işlemcisinin hızı uygulamalar arasında aşırı hızlı bir navigasyon sağlar.

Redmi 10


Markanın en son lansmanlarından biri ve aynı zamanda en çok önerilenlerden biri. Yeni MediaTek Helio G88 işlemci, çok yüksek performans sunmayı vaat eden bu yeni modelle piyasaya çıkıyor. Kare hızını otomatik olarak ayarlayan AdaptativeSync teknolojisi ve 50 MP ana sensörlü dörtlü kamerası harika özelliklerinden sadece ikisi.

Biraz Daha Pahalı

Redmi Note 10

Öncekilerden farklı olarak, bu Redmi Note 10 AMOLED ekrana sahip. Bu daha iyi resim kalitesi sağlıyor, çünkü renkler çok daha canlı ve gerçek. İnanılmaz derecede güçlü bir işlemciye sahip değil. Ancak aradığınız şey içeriği çoğaltmaksa, bu çok uygun bir seçenektir.

Redmi Note 10 5G


Adından tahmin edeceğiniz gibi, bir öncekinin 5G ve bazı iyileştirmeler içeren bir sürümü. Daha fazla performans sağlayan bir işlemciye sahip olmasına rağmen, selefinin AMOLED ekranına sahip olmamasıdır. Rahat ve kapatmadan oynamayı tercih ederseniz, bu sizin telefonunuzdur.

Redmi Note 10 Pro

Ancak öncekilerin iki erdemini birleştiren bir model istiyorsanız, yani mükemmel bir ekran ve harika bir performans, Redmi Note 10 Pro en iyi alternatiftir. Bu, yukarıdakilerin hepsinden daha iyi bir modeldir. Kamerası 108 MP ile herhangi bir fotoğrafı bir başyapıt haline getiren bir teknoloji kullanır. Ekranıyla ilgili en iyi şey, kullanıcıya çok akıcı bir tarama deneyimi sunan 120 Hz yenileme hızına sahip olmasıdır.

Redmi Note 10S

Öncekine benzer bir sürüm, ancak daha güçlü bir işlemci için kamerasının gücünü feda ediyor. Yine de takdir edilen bir şey olan AMOLED ekranını hala koruyor. Tasarımı zarif ve zarif görünümü nedeniyle oldukça çekici.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap