SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Asus Zenfone 3 'e yakından bakış!

Asus Zenfone 3 'e yakından bakış!

31 Mayıs 2016 Salı - 12:07




Her yıl Computex'de Asus tarafından, cebinizi yakmayacak akıllı telefonlar karşınıza çıkar. Asus Zenfone 3 ile bu sene de sürpriz yaşamıyoruz.





Asus 'un sunduğu telefon modellerinden ilk dikkatimizi çeken Asus Zenfone 3 oluyor tabi ki. Yurtdışı fiyatı 250 dolar olan cihazı incelediğimizde, gerçekten yayınlanan görüntülerdeki kadar hoş bir tasarımla karışılaşıyoruz.

Yeni modelde özellikle arka kısımda kullanılan metal malzemeler cihaza gerçekten değerli ve üst sınıf bir görünüm sağlamış. Premium bir cihazı elinizde tuttuğunuzu hissedebiliyorsunuz. Zenfone 3'ün sahip olduğu 3 GB ram ve 32 GB hafızası kullanıcıları biraz endişelendirmiş olsa da Snapdragon 625 işlemci ile günlük kullanıcıların cihazla ilgili her hangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Zenfone 3 Deluxe gövde olarak metal malzemelerle donatılmış ve arka kısımdaki eğim oldukça iyi bir ergonomi sağlıyor. Bu anlamda metal kasaya sahip bir çok telefon sınıfta kalmıştı.

Zenfone 3 Deluxe'ün bir diğer pozitif yönü ise Super AMOLED ekranın oldukça başarılı bir şekilde telefona uygulanmış olması. Ancak hala gün ışığında nasıl bir görüntü sağlıyor bilemiyoruz. Cihazda 6 GB RAM ve 32 GB hafıza bulunuyor. Snapdragon 820 gibi güçlü bir işlemciye sahip telefon yurtdışında 500 dolardan satılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap