SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Astropay Nedir? Nasıl Alınır?

Astropay Nedir? Nasıl Alınır?

27 Mayıs 2016 Cuma - 14:07




Malumunuz artık teknoloji çağındayız ve buna takriben bu çağa ayak uydurmamız artık bir ihtiyaç meselesine dönmüş bulunmaktadır.





Malumunuz artık teknoloji çağındayız ve buna takriben bu çağa ayak uydurmamız artık bir ihtiyaç meselesine dönmüş bulunmaktadır. Bunun nedeni ise günümüzde teknoloji sayesinde gündelik yaşantımızda birçok ihtiyacımızı ve alışkanlıklarımızı daha hızlı, konforlu ve kolay bir şekilde yapabilmekteyiz.Bunlardan biride internet üzerinden ön ödemeli olarak sadece 2 dakikalık bir işlem ile alışveriş yapmamızı sağlayan Astropay ödeme metodudur. Dünya’nın en gelişmiş ve en güvenli ödeme seçeneklerinden biri olan Astropay sayesinde Facebook ve Skype başta olmak üzere birçok e-ticaret unvanı taşıyan dünyanın en büyük alışveriş sitelerinde ödeme seçenekleri arasında yer almaktadır. 1 yıllık kullanım hakkı bulunan ve 16 haneli size özel bir pin kodu taşıyan bu kart sayesinde birçok önemli alışveriş işlemlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

GÜVENLİ ASTROPAY SATIN ALMA İŞLEMLERİ

Şüphesiz bu hizmetten faydalanmak isteyen kişiler öncelikle Astropay güvenliği hakkında belli başlı araştırmalar yapmaktadırlar. Sanal kart sınıfında yer alan Astropay, sınıfının en güvenli kartı olarak bilinmekte olup, dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca kişi tarafından tercih edilen bir ön ödeme sanal kart hizmetidir. Kartın hikâyesine göz atıldığında ise birçok güvenlik sorunu arz eden sanal kartlara hitaben önceliğini güvenlik üzerine vererek kuruluşunu ilan eden bir sistemdir. Güvenliğin bir diğer anlatım dili ise tamamen size bağlı bir işleyiştir. Bu konuda ise tamamen kendi güvenliğinizden mesul olabileceğiniz gibi, iyi bir araştırmacı olmanızda şart. Nedeni ise son yıllarda ülkemizde artan dolandırıcılık konuları maalesef internet sektörüne dayalı hizmetlere de bulaşmakta birçok dolandırıcı Astropay al adı altında web siteleri açıp kendilerini Astropay hizmetinin resmi kuruluşu olarak göstermektedir. Bu tür sitelere itibar etmeyin ve size en güvenli satışı sağlayacak olan köklü firmalar ile çalışın.

GÜVENLİ ASTROPAY SATIŞI YAPAN FİRMALAR

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere dolandırıcılardan kaçınmak adına hür dikkat bir araştırmacı olmanız şart, akabinde paranızdan olabilirsiniz. Bunun önüne geçebilmek için güvenli Astropay satına alma işlemlerinizi http://www.astropaycard-tr.com ve benzeri güvenli sitelerden gerçekleştirebilirsiniz. Firma tarafından hesabınız aktif edilerek, tarafınıza verilecek olan 16 haneli kod sayesinde alışverişinizi dilediğiniz an yapabileceksiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap