SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Artık onun da akıllı saati var: GM Watch

Artık onun da akıllı saati var: GM Watch

25 Ocak 2022 Salı - 13:20




Cep telefonu üreticisi General Mobile yeni akıllı saat GM Watch modelini tanıttı. Akıllı saat ile ilgili detaylar haberimizde.





Telefon üreticilerinin kulaklık, saat ve bileklik gibi ekosistem ürünlerine yöneldiği bugünlerde yeni bir ürün General Mobile markasından geldi. Marka GM 22 ailesinin lansmanı ile beraber yeni akıllı saati GM Watch'u da tanıttı. 

Daire şeklinde ekranı bulunan akıllı saatte bu ekranın büyüklüğü 1.28 inç. Dokunmatik ekranda TFT teknolojisi kullanılıyor. Ekranın çözünürlüğü ise 240x240 piksel IP 68 sertifikasına sahip olan saat, tek şarjla 10 gün boyunca kullanılabiliyor.

GM Watch özellikleri

GM Watch nabız, kandaki oksijen, kalori takibi, uyku izleme gibi kritik sağlık parametrelerini takip ederek kullanıcılarının daha sağlıklı bir hayata adım atması için yardımcı oluyor. 12 farklı spor egzersizi sayesinde spor aktivitelerinin de anlık olarak takip edilebilmesini sağlıyor. Ürün aynı zamanda Android akıllı telefonlarla entegre GM Watch App’i de destekliyor.

GM Watch Türkiye fiyatı

Gelişmiş  bir akıllı saat deneyimi sunan GM Watch’un tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 799 TL. Lansman rengi olan Siyah renginin yanı sıra, Kırmızı, Yeşil ve Mavi kordon renk seçenekleri de aksesuar olarak sunuluyor.

Yeni akıllı saatin özelliklerini nasıl buldunuz? Fikirlerinizi aşağıda yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap