SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Apple CEO'su Tim Cook adını değiştirdi!

Apple CEO'su Tim Cook adını değiştirdi!

08 Mart 2019 Cuma - 10:43




ABD Başkanı Donald Trump’ın Apple CEO’su Tim Cook’a yanlışlıkla “Tim Apple” demesinden sonra işler iyice karıştı. İşte detaylar!





ABD Başkanı Donald Trump’ın Apple CEO’su Tim Cook’a yanlışlıkla “Tim Apple” diye hitap etmesi sonrası, Cook adını değiştirdi. Apple CEO’su Twitter hesanındaki adını “Tim Apple” yaptı.

Apple CEO'su Tim Cook adını değiştirdi!

ABD Başkanı Donald Trump’ın son gafına konu olan Apple CEO’su Tim Cook, sosyal ağ Twitter’daki adını değiştirdi. Önceki gün Trump’ın, Beyaz Saray’da düzenlediği ve Apple CEO’su Cook’un da katıldığı toplantıda, Tim Cook’a, “Tim Apple” diye hitap etmesinin hemen sonrasından Cook’tan sürpriz bir adım geldi. 

Trump’ın bu gafının ardından Tim Cook, Twitter’daki adını “Tim Apple” olarak değiştirdi. Apple CEO’su, Twitter’da önceki güne kadar “Tim Cook” olan adı ve soyadını, “Tim” adına “Apple” logosu ekleyerek, yeniledi.

Twitter’ı iOS veya MacOS cihazlarında kullananların karşısına çıkan bu yeni ismin, Android ve Windows işletim sistemli diğer cihazlarda ise görünmediğini belirtelim. 


Apple’ın şirket logosu henüz Unicode sembolü olarak evrensel kabul görmediği için iOS ve MacOS dışındaki kullanıcılar, Tim Cook’un Twitter hesabında Apple logosu yerine ilginç ve anlamı olmayan bir sembol görüyorlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap