SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Alev alan iPhone 7 arabayı yaktı!

Alev alan iPhone 7 arabayı yaktı!

21 Ekim 2016 Cuma - 14:55




Samsung Galaxy Note 7 fiyaskosundan sonra şimdi de Apple iPhone 7 yangını gündeme bomba gibi düştü.





Samsung'un phablet telefonu Galaxy Note 7, patlama sorunları nedeniyle akıllı telefon pazarından erken ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu durum tabii ki de başta Apple olmak üzere Samsung'un Android rakiplerine de yaramıştı.

APPLE İPHONE 7 YANDI

Mobil kullanıcılar Galaxy Note 7 şokunu üzerinden atmadan şimdi de iPhone 7 yanma haberleri gelmeye başladı. Mat Jones isimli iPhone 7 kullanıcısı, sörf dersi almak için arabasını sahile sürdü. Jones, giderken daha yedi gün önce aldığı iPhone 7 model akıllı telefonunu giysileri ile birlikte arabanın içinde bıraktı.

AMAZON'DAKİ İPHONE ŞARJ ALETLERİ SAHTE ÇIKTI!

Sörfçü genç, arabasına geri döndüğünde içinin siyah bir dumanla kaplandığını gördü. Otomobilin içinin büyük kısmı ile birlikte elbiseleri yanmaya başlamıştı. Görünüşe göre bu yangına arabada bıraktığı iPhone 7 sebep olmuştu. Kullanıcı iPhone 7'yi sadece Apple aksesuarları ile kullandığı ve kendi şarj aleti ile şarj ettiği konusunda ısrar ediyor. Apple ise iPhone 7'nin neden yandığını araştırmaya başladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap