SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > 950 TL’lik Huawei Enjoy 10e geliyor

950 TL’lik Huawei Enjoy 10e geliyor

29 Şubat 2020 Cumartesi - 11:09




Huawei uygun fiyatlı cihaz yelpazesine bir yenisini daha ekliyor. İşte Huawei Enjoy 10e hakkındaki detaylar.





Her yıl akıllı telefon pazarındaki payını biraz daha arttıran Huawei, uygun fiyatlı model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Amerika ve Trump hükümetinin tüm engellemelerine karşın Samsung ile arasındaki farkı kapatan Huawei, önümüzdeki yıllarda zirveye yerleşecek gibi görünüyor. Bu bağlamda satıştaki giriş seviyesindeki model sayısını arttırması gereken Çinli şirket harekete geçmiş durumda.

950 TL’lik Huawei Enjoy 10e geliyor!

Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA’dan sızdırılan bilgilere göre Huawei önümüzdeki günlerde Enjoy 10e modelini tanıtacak. 1 Mart’ta satışa sunulması planlanan model özellikleri itibariyle giriş segmentine hitap edecek ve uygun bir etikete sahip olacak.

Sızdırılan bilgilere göre Huwaei Enjoy 10e MediaTek tarafından üretilen Helio P35 yonga setinden güç alacak. Henüz RAM ve dahili depolama ayrıntıları bilinmeyen telefonun 5000 mAh kapasitesine sahip ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenmesi bekleniyor.

İlk etapta Çin’de satışa sunulacak olan cihazın fiyatı ise yaklaşık olarak 150 dolar yani 950 TL olacak. Elbette ülkemizdeki vergiler eklendiğinde telefonun fiyatı biraz daha artabilir. Fakat yine de Huawei Enjoy 10e Türkiye fiyatı 1500 TL’yi geçmeyecektir. Elbette telefon ülkemizde satışa sunulana kadar döviz kurlarında ani bir artış olursa, o zaman daha farklı bir etiketle de karşılaşabiliriz. Bekleyip göreceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap