SON DAKİKA



Haber > Spor > ZTK'da çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oluyor

ZTK'da çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oluyor

24 Ocak 2023 Salı - 10:25




Türkiye Kupası kura çekilişi ile yarı final ve final eşleşmeleri belli oluyor. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un seri başı olarak katıldığı kura çekilişinde, seri başı olmayan takımlar arasında ise Galatasaray yer alıyor. Muhtemel derbi karşılaşması ihtimalinin de yer aldığı kura çekilişi, ekran başından canlı olarak takip edilebilecek.





Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek ve yarı final kura çekimi bugün yapılacak. Kura çekilişi ekran başından canlı olarak takip edilebilecek. Peki, Türkiye Kupası Kura Çekilişi saat kaçta, hangi kanalda? İşte, o detaylar

Türkiye Kupası KURA ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Kupanın yayıncı kuruluşu Turkuvaz Medya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek ve saat 14.00’de başlayacak kura çekimi, A Spor’dan naklen yayınlanacak.

ÇEYREK FiNALLER TEK MAÇ 

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar, çift maç eleme usulüne göre yapılacak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.


BEŞiKTAŞ SON 16’DA ELENMiŞTi

Çeyrek finaller 28 Şubat, 1 ve 2 Mart’ta, yarı final ilk maçları 4, 5 veya 6 Nisan, rövanş maçları ise 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacak. Beşiktaş’ın son 16 turunda Ankaragücü’ne penaltılarla elendiği kupada seribaşı olmayan Galatasaray, çeyrek finalde Fenerbahçe veya Trabzonspor ile eşleşebilecek.

SERiBAŞI TAKIMLAR:

· Demir Grup Sivasspor
· Fenerbahçe
· Medipol Başakşehir
· Trabzonspor

SERiBAŞI OLMAYANLAR:


· Galatasaray
· Gaziantep FK
· MKE Ankaragücü
· Yukatel Kayserispor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap