SON DAKİKA



Haber > Spor > Zouma nın evine giren hırsızları ihbar edene 25 bin sterlin ödül

Zouma nın evine giren hırsızları ihbar edene 25 bin sterlin ödül

05 Aralık 2023 Salı - 09:40




İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Fransız futbolcusu Kurt Zouma'nın evine giren hırsızlar hakkında bilgi veren kişiye 25 bin pound para ödülü verileceğini açıkladı.





İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, Kurt Zouma'nın evine giren hırsızlar hakkında bilgi paylaşana 25 bin sterlin para ödülü vereceğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, cumartesi günü ailesiyle evdeyken Fransız futbolcunun evinin soyulduğu belirtildi. Hırsızların aile için önemli değere sahip eşyaları çaldığı kaydedilen açıklamada, "Hırsızların tutuklanmasına ve başarılı bir şekilde yargılanmasına yol açacak bilgi verene 25 bin pound ödül teklif ediyoruz" denildi.

İngiliz basınında yer alan haberlerde ise Zouma'nın evinden 100 bin pound değerinde para ve mücevher çalındığı ifade edildi.

Kurt Zouma, West Ham United'ın ligde dün Crystal Palace ile oynadığı maçta forma giymemiş, İngiliz kulübü Fransız oyuncusunun "kişisel nedenlerle" kadroda olmadığını açıklamıştı.

İngiliz futbolunun köklü ekipleri arasında yer alan West Ham United, 14 haftası geride kalan Premier Lig'de 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti ve topladığı 21 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor.


 
Kariyeri boyunca Saint Etienne, Chelsea, Stoke City, Everton gibi takımlarda forma giyen Kurt Zouma 2021 yazında 35 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Chelsea'den West Ham United'a transfer olmuştu.

29 yaşındaki stoper bu sezon West Ham United formasıyla İngiltere Premier Lig'de 12 karşılaşmada sahaya çıktı. Fransız savunmacı, geçtiğimiz sezon takımıyla UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap