SON DAKİKA



Haber > Spor > Zorlu bir sezon bizi bekliyor!

Zorlu bir sezon bizi bekliyor!

09 Temmuz 2016 Cumartesi - 11:31




Gelecek sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bahçecikspor hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.





Önceki gün açıklanan 8’i iç transfer 6’sı dış transfer olmak üzere 14 oyuncuyla kadrosunun büyük bir kısmını şekillendiren yeşil-kırmızılı ekip transferlerin devam edeceğini duyurdu. Kadrosunu güçlendirdiklerini ifade eden teknik direktör Fikret Acuner, “Bu lig çok zorlu bir ligdir. Trabzon takımlarının birbirleriyle olan mücadelesi ligin seyrini belli edecektir. Statü gereği hele ki Trabzon takımları içerisinde şampiyon çıkmadığı taktirde 2 takımın kesin düşeceği bir ortamda hedefimiz kümede kalmaktır” diye konuştu.

Acuner, “Bu düşüncemizi ne kadar erken sağlayabilirsek önümüzü bir o kadar da erken görürüz. Çünkü futbolcularımız onu sağladığında hedefi kendileri çizecektir.  Lig güzel ve çekişmeli geçecektir. Ancak şampiyonu Trabzon belirleyecektir. Kim bu şehrin takımlarından daha fazla puan alacaksa şampiyon yüzde doksan o olacaktır. Bu gruptaki Trabzon ağırlığı kendini yıllarca hissettirdi. Bu sene de hissettireceğinden kuşkum yok Çünkü iyi takımlarımız var, mücadeleden yılmayan ve futbolla haşır neşir taraftarlarımız var. Bunun artısını iyi kullanıyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap