SON DAKİKA



Haber > Spor > Zokora: "Tolga'nın annesi için oynadık"

Zokora: "Tolga'nın annesi için oynadık"

12 Mayıs 2012 Cumartesi - 17:34




Trabzonspor'un Beşiktaş ile berabere kaldığı maçın ardından bordo-mavili takımın Fildişi yıldızı Didier Zokora açıklamalarda bulundu.





Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un futbolcusu Zokora, bu karşılaşmayı Tolga ve rahatsızlığı bulunan annesi için oynadıklarını söyledi. Zokora, maçtan sonra yayıncı kuruluş Lig Tv'ye yaptığı açıklamada, Tolga'nın annesinin zor zamanlar geçirdiğini ifade ederek, ''O'na armağan ediyoruz. Bu galibiyet umarım Tolga ve annesine bir parça moral olur'' dedi. Şampiyonlar Ligi'nde de oynadıkları çok zor bir sezonu yaşadıklarını kaydeden Zokora, ''Sıkıntılar da oldu ama iyi bir finalle bitirdik'' ifadesini kullandı. Zokora, serbest vuruştan Olcan Adın'ın attığı golde yaşananları ise şöyle anlattı: ''Bu vuruşları bizde genelde Burak kullanır ama o olmayınca doğal bir çözüm bulduk. Kaleciyi yanıltmak için ben de atacak gibi yaptım, bu sırada Olcan'a da 'hadi vur' dedim. Çok güzel bir gol oldu.''
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap