SON DAKİKA



Haber > Spor > Zlatan imzaladı!

Zlatan imzaladı!

09 Nisan 2015 Perşembe - 16:57




Paris Saint Germain forması giyen Zlatan Ibrahimovic, uzun süreli ABD vizesine başvurmasının ardından yine flaş bir karar aldı.





Zlatan İbrahimovic flaş bir kararla imza attı... Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain forması giyen Zlatan Ibrahimovic, uzun süreli ABD vizesine başvurmasının ardından şimdi de Universal Studios ile kontrat imzaladı. 

Yetenekli oyuncunun, Amerika Birleşik Devletleri temelli film prodüksiyon şirketi Universal Studios'un Fransa kolu olan Universal Studios France ile yaptığı anlaşma, kariyerine Amerika'da devam edeceği yönündeki iddiaları güçlendirdi. 

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Universal Studios France yetkilisi Pascal Negre ise Amerika'nın, Zlatan'ın gelecek planlarının bir parçası olduğunu söyledi. 

Pascal Negre, "Zlatan Ibrahimovic, şu an da çok iyi işlere imza atıyor. Oynayabildiği kadar futbol oynamaya devam etmeyi arzuluyor. Amerika Birleşik Devletleri, yalnızca büyük bir planın parçası" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap