SON DAKİKA



Haber > Spor > Zaman ilaç...

Zaman ilaç...

26 Ocak 2015 Pazartesi - 11:28








Yönetim kuruluna çok yakın bir ismin anlattıklarıdır yazdıklarımız. Kısacası bu bilgiler bize birinci ağızdan verildi. Bize söylendiğine göre, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetim kuruluyla Mayıs ayında genel kurul yapmaları yönünde, birlikte karar almışlar. Bu bilgileri bize verene nedenini sorduk. Aldığımız cevap sizi bilemeyiz ama bizi hiç mi hiç şaşırtmadı. Mayıs ayından sonra Trabzonspor’u yapılması gereken önemli ödemeler bekliyormuş. O tarihte ekonomik olarak yaşanması beklenen kriz, böyle bir kararın alınmasına vesile olmuş. Hep beraber bekleyip göreceğiz, bize verilen bu bilginin ne kadar sağlam olup olmadığını.

YAPMASA MIYDI?

Bu kadar büyütülmeli mi? Daha durun bakalım. Adam ilk maçında hadi ikinci asisti anladık, birinci asisti tamamen Sivaspor defansının hatasından olmuş. Yere göğe sığdırılamıyor Erkan Zengin. Bize göre Mehmet Ekici’ye haksızlık yapılıyor. Ekici müthiş oynuyor ve Trabzonspor’a müthiş katkı sağlıyor. Asıl takdir edilmesi gereken Mehmet Ekici değil midir? Erkan Zengin asist yapmış. Yapmasa mıydı? Ta İsveçlere kadar gidilip, kapısıdan içeri girilmedi mi? Erkan Zengin asistte yapacak golde atacak. Bunu abartmanın hiçmi hiç gereği yok bize göre...

ANLAM VEREMEDİK

Sivasspor maçından sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bir spor kanalında canlı yayına katıldı. Kendisine Mahmut Uslu’nun Trabzonspor gömümü buldu? sorusunun yanında kaynak nereden yaratılıyor sorusu soruldu. Alınan cevap bizlere şaşırtıcıydı. Hacıosmanoğlu, 15 milyon Euro futbolcu satışından elde ettiklerini, bu zamana kadar yapılan transferlere de 28 milyon euro harcadıklarını söyledi canlı yayında. Nasıl bir hesap kitaptır? Nasıl bir açıklamadır? Bizler başkanın açıklamalarına pek bir anlam veremedik. Adama sormazlar mı? O zaman açıklanan borç neden 368 milyon civarındadır. Bir yerlerde kıble kaçığı olduğu muhakkak. Ama nerede?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap