SON DAKİKA



Haber > Spor > Zafer Yalı’nın

Zafer Yalı’nın

23 Mart 2016 Çarşamba - 09:25








Son yıllarda maçlara ilgi azaldı diyenlere inat... Tıklım tıklımdı “Trabzon’un Futbol Mabedi”. Birinci Amatör Küme Play-Off heyecanını izlemek isteyenlerce... Özellikle Yalıspor taraftarının maça olan ilgisi görülmeye değerdi.Tam bir karnaval havası yaşandı Yavuz Selim’de. Ya devam edecekti rakiplerden biri, ya da veda diyecekti. Bu amaçla Yavuz Selim’de kapıştı Yalıspor ve Beşikdüzü... İlk yarı, her iki takım da pozisyon bulmadan sona erdi.

Açıkçası; maçın önemine binaen gösterilen ilgiye karşın... Oyun anlamında beklentilere cevap verilemedi. Birbirlerini yokladılar... Temkinli oynadı her iki takım... Devre arasında soyunma odasında verilecek taktiklerle... İkinci yarının şekli belli olur muhabbetindeydik, cümleten... İşi teknik adamlara yıkmıştık açıkçası... Bu minvalde kalıplaşmış yorumlar yaptık izleyen arkadaşlarla.

Öyle bir ikinci yarı ki; futbol adına can sıkıcı ilk yarıya nazaran... İnanılmaz bir maça dönüştü oyun. Salih’in sağdan kesmesine, Mesut’un şık kafa vuruşuyla öne geçti Yalıspor... Ardından Beşikdüzü, Ediz’le beraberliği sağladı. Akabinde Yalıspor’un kazandığı penaltıyı, ilk golün kahramanı Mesut gole çevirerek takımını tekrar öne geçirdi. Bu golden sonra Ediz Mesut’a nazire edercesine karşılık verdi ve beraberliği sağladı. Bir anda müsabaka tam bir final maçı hüviyetine büründü. Maçın bundan sonraki bölümünde ortaya koyulan oyunla... Sonucun her iki takım adına değişeceği kaçınılmazdı. Sahadaki coşku, heyecan, tribünlerde adrenalin patlamasına dönüştü adeta...” Son sözü söyleyen; Yalıspor’dan Rıfat oldu.

Ve takımını 3-2 öne geçirdi. Her iki takımın taraftarının keyif aldığı... Müthiş bir müsabakaydı Yalıspor-Beşikdüzü maçı. İki takım teknik ekibine, oyuncularına... İnsanların maçtan soğuduğu şu günlerde... Final niteliğinde, zevkli, heyecanlı ve çekişmeli bir müsabaka izlettiklerinden ötürü kutlarım. Birkez daha altını çizerek yazıyorum: Yavuz Selim’de yaşanan bu güzelliği, heyecanı, başka bir yere taşımaya kimse çaba göstermesin...!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap