SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu; Hayranları duyunca yıkıldı!

Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu; Hayranları duyunca yıkıldı!

17 Temmuz 2022 Pazar - 11:52




Yusuf Yazıcı transfer dosyalarında en çok adı anılan futbolcuların başında geliyor. Yıdız futbolcu Yusuf Yazıcı Avrupa'da bir türlü istediği başarıyı elde edemiyor. Performansı beklenenin gerisinde kalan milli oyuncunun yeni takımını duyan hayranları yıkıldı! İşte detaylar





Yusuf Yazıcı transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon Lille'den CSKA Moskova'ya kiralanan milli oyuncunun yeni takımı belli oldu.

Yusuf Yazıcı kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından Lille'e geri dönmüştü. Şimdi de Yusuf Yazıcı cephesinde dikkat çeken haberler var! Milli futbolcumuzun adı son olarak İngiltere Premier Lig ekipleriyle anılmıştı.

 

 

Yusuf Yazıcı transferinde Trabzonspor'u da ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Ortada bir ters köşe söz konusu... Bonservisi için CSKA Moskova ile Lille uzun süre temaslarda bulunmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

 


Oyuncunun menajeri, Fulham ve Nottingham Forest ile temasta olduklarını dile getirmişti ancak Yusuf Yazıcı'nın en ciddi talibinin bambaşka bir takım olduğu ortaya çıktı. Yusuf Yazıcı yeni sezonda Serie A forması giymeye hazırlanıyor.

 

 

Çizme'de birçok site milli futbolcumuzun Salernitana'ya transfer olacağını geçmeye başladı. Yusuf Yazıcı'nın hayranları bu transferin ardından sosyal medyada olay oldu.

 


Yusuf Yazıcı için ''Bu kariyer düşüşü sana yakışmadı Yusuf. Senden çok şeyler bekliyorduk...'' şeklinde yorumlar yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap