SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a dönecek mi? Hocasından flaş açıklama...

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a dönecek mi? Hocasından flaş açıklama...

17 Aralık 2021 Cuma - 10:30




Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a döneceği iddiaları ile ilgili hocası Jocelyn Gourvennec'ten dikkat çeken bir açıklama geldi.





Fransa Ligue 1'de geçen sezon şampiyonluk başarısı yaşayan ve takımın kilit isimlerinden olan Yusuf Yazıcı, bu sezon forma şansı bulmakta zorlanıyor. Geçen sezon Lille'i şampiyon yapan teknik direktör Christophe Galtier'ın vazgeçilmez oyuncularından olan ve gösterdiği performansla astronomik bonservis bedelleriyle adından söz ettiren Yusuf Yazıcı,yeni teknik direktör Jocelyn Gourvennec ile düşüş yaşadı.

YUSUF YAZICI FORMA GİYEMEDİĞİ İÇİN MUTSUZ

Yusuf Yazıcı, Lille'de yeterli forma şansı bulamamasından dolayı mutsuz olduğu belirtilirken Fransız basını da sürekli olarak transfer iddiaları gündeme getiriyor. Yusuf Yazıcı son olarak milli takım aday kadrosuna Stefan Kuntz tarafından çağrılmaması bardağı taşıran son damla oldu. Milli Takım kadrosundan ayrı kalması nedeniyle moral düşüklüğü yaşayan Yusuf Yazıcı için transfer olacağı yönündeki iddialar daha da kuvvetlendi.

YUSUF'UN HOCASINDAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Monaco maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Lille Teknik Direktörü Jocelyn Gourvennec, "Yusuf Yazıcı takımdan ayrılacak mı?" şeklinde gelen soruya şu cevabı verdi:


"Milli arada takımda kalan isimlerle çalıştık. Bu arayı özellikle Yusuf Yazıcı ile görüşerek değerlendirdim. İlk 11'e giremediği için hayal kırıklığına uğradı.Burada iyi bir 2 hafta geçirdi. Daha iyi antrenman yapıyor. Ruh hali iyi ve yeteneğini gösterebiliyor. Açıkçası gelecekte ona güveneceğiz."

YUSUF YAZICI İÇİN TRABZONSPOR İDDİALARI

Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a döneceği şeklinde çıkan transfer iddialarına geçtiğimiz günlerde menajeri Adem Cebeci yanıt vermişti. Trabzonspor iddialarına ilişkin konuşan Cebeci,"Yusuf, Premier Lig, Bundesliga ve Serie A olmak üzere birçok kulüp tarafından isteniyor.Her Trabzonlu futbolcu gibi Yusuf Yazıcı'nın da Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşayamaması içinde bir ukte. Ancak Trabzonspor yönetiminden Yusuf için herhangi bir teklif almadık.Zaten Lille Kulübü de Yusuf'u bırakmak istemiyor. Geçen sezon Milan, Yusuf'u Lille'den istedi ancak astronomik bir rakam talep ettikleri için bu transfer gerçekleşmedi." dedi.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap