SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Yazıcı sakatlandı

Yusuf Yazıcı sakatlandı

22 Aralık 2019 Pazar - 10:24




Lille'in Monaco'ya 5-1 yenildiği maçta Yusuf Yazıcı dizinden sakatlandı. Maçın son anlarında sakatlanan Yusuf'un durumunu değerlendiren Lille teknik direktörü Christopher Galtier oldukça karamsar konuştu.





Hem Lille hem de Yusuf için kötü geçen karşılaşmada Lille, ligin kötü takımlarından Monaco'ya 5-1 gibi ağır bir skorla yenilirken, Yusuf da ağır bir sakatlık yaşadı.
Yusuf Yazıcı, 39. dakikasında oyuna girdiği Monaco-Lille maçının son anlarında dizinden sakatlandı.

Maç sonunda Yusuf'un dizinden yaşadığı sakatlığı değerlendiren Christopher Galtier, "Sakatlığı ciddi gibi görünüyor. Dizinin durumu endişe verici. Şu an için net bir şey söylemek doğru olmaz fakat daha detaylı kontrollerin ardından gerekli açıklama yapılacaktır" dedi.




Yusuf Yazıcı, Monaco maçıyla beraber Lille formasıyla bu sezonki 25. maçını oynadı. Transferindeki özel madde gereği 25 maçın ardından Lille, Yusuf için Trabzon'a 1 milyon euro daha ödeyecek.
Bir diğer milli oyuncu Zeki Çelik ise Monaco karşısında 90 dakika forma giydi. Zeki, Lille'de bu sezon 21. kez ilk 11 başladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap