SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Yazıcı için Fransa'dan eleştiri! Şansları sadece %7.5...

Yusuf Yazıcı için Fransa'dan eleştiri! Şansları sadece %7.5...

20 Şubat 2021 Cumartesi - 11:01




UEFA Avrupa Ligi'nde Lille'in sahasında Ajax'a 2-1 yenildiği maçın ardından Fransız basını Yusuf Yazıcı'yı eleştirirken çarpıcı ifadelerde bulundu.





Türk futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik, Mustafa Kapı'nın formasını giydiği Lille, Fransa Ligi'nde lider Lyon ile aynı puana sahip ve bir maçı eksik. Lille için ligde işler çok iyi gidiyor ancak Avrupa Ligi'nde durum aynı değil...

Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçında Lille, Ajax'a kendi sahasında yenilip tur şansını zora sokmuştu. Lille, 2019 yılının sonlarında da Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Ajax ile 2 maç yapmış, 2'sinde de yenilmişti.

''18 AY İÇİNDE FARK HİÇ KAPANMAMIŞ''

Fransız La Voix Des Sports sitesi, ''Lille için değişen bir şey yok, 18 ay içinde Ajax ile arasındaki farkı kapatamamış'' yorumunda bulunurken Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı da eleştiren yorumlar yapıldı.

''YUSUF, PRAG VE MİLANO'DA HARİKAYDI AMA...''


Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 62. dakikada oyundan alınan Yusuf Yazıcı için ''Bir saat oynadıktan sonra yedek kulübesine alındı. Türk futbolcu Prag ve Milano'da harikaydı ancak Ajax maçında kendi gölgesinde kayboldu. Jonathan Bamba ve Renato Sanches de sahada kaybolan isimlerdendi...'' sözleri kullanıldı.

1970'TEN BU YANA...

Ajax maçında bir başka Milli futbolcu Zeki Çelik 90 dakika boyunca forma giyerken Burak Yılmaz sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.

Öte yandan Lille'i Hollanda'da çok zorlu bir görev bekliyor. Zira 1970-1971 sezonundan beri ilk maçı sahasında 2-1 kaybeden takımların sadece %7.5'u turu geçebildi. Tarihinde Ajax ile 3 kez karşılaşıp 3'ünde de mağlup olan Lille'i 25 Şubat'ta zorlu bir sınav bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap