SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Yazıcı'ya nazar değmese...

Yusuf Yazıcı'ya nazar değmese...

12 Haziran 2017 Pazartesi - 17:45




Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Nevzat Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda Yusuf Yazıcı'yı öven ifadeler kullandı.





Sezon başında Trabzonspor'da transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi olan ve yaptığı transferlerle bekleneni veremeyen Nevzat Aydın, flaş kararla devre arası transferleri öncesi bu görevden ayrıldığını açıklamıştı.

Transfer komitesinden ayrılan Nevzat Aydın, Trabzonspor'da görevini yönetim kurulu üyesi olarak devam ederken Milli Takım ile ilgili ve Yusuf Yazıcı'yı öven açıklamalarda bulundu.

''MİLLİ TAKIMDAN SOĞUTANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN''

Aydın milli takıma karşı sevgisinin azaldığını söyleyerek, ''Beni küçüklükten beri canım gibi sevdiğim Milli Takım'ımdan bu denli soğutan kimler ise Allah hepsinin belasını versin'' dedi.

 ''YUSUF YAZICI'YA NAZAR DEĞMESE...''


Yusuf Yazıcı ile ilgili ise Aydın, ''Yusuf Yazıcı'nın sadece asisti değil topu almak için kendini boşa çıkartması da oyun takip kalitesini gösteriyor. Nazar değmese.''

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap