SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Yazıcı...

Yusuf Yazıcı...

23 Aralık 2016 Cuma - 09:30








Günahtan battın Ersun hoca! Şu Yusuf Yazıcı'yı aylardır beklettin ya, çocuğun hakkını ödeyemezsin. Arda Turan'ı Manisa'da sağ bek oynatmıştın ya, bak söylüyorum daha büyük yanlış yapıyorsun.

Bu çocuk seni de geçer; Okay, Aytaç, O'nazi ve Bero'yu üst üste koyar parçalar, bir futbol yıldızı olur. Trabzonspor'a yazık, çocuğa yazık, taraftara yazık şu seviyeye getirdiğiniz teknik direktör kariyerinize yazık. Bir üçüncü lig takımı karşısında bile hiçbir şey oynamıyorsa o futbolcu neden hala kullanılır?

Üzerine plan yapılır, hiç ama hiç anlamıyorum. O kadar antrenman, özel, resmi maçlar nasıl görünmez anlamıyorum. Söz yalama oldu ama bir daha belirtmek zorundayım: Castillo, Suk, Bero, Aytaç üzerine plan yapmayın artık.

Bu forma onlara fazla. Üç alt lig takımı karşısında bile kurgulu futbol oynayamıyor Trabzonspor. Ne merkezden, ne kanatlardan çalışılmış, birbirine benzer, organize atak geliştiremiyor. Ya rakibin hatasından ya da bir iki futbolcusunun bireysel becerisinden pozisyon buluyor. Takım olarak bir şey göstermiyor Trabzonspor. İkili, üçlü kontaklar rastgele gelişiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap