SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Yazıcı Ekici'yi solladı

Yusuf Yazıcı Ekici'yi solladı

31 Ocak 2017 Salı - 09:34




Yusuf Yazıcı, oynadığı klas futbol ve attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor.





Trabzonspor alt yapısından yetişen 20 yaşındaki genç yıldız adayı Yusuf Yazıcı, oynadığı klas futbol ve attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Oynadığı futbolla Bordo-Mavili taraftarların sevgisini kazanan Yusuf, 4-0 galip bitirdikleri Gaziantepspor karşılaşmasında da takımının ikinci golünü kaydetmişti.

Genç oyuncu, bu performansıyla kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici’nin yokluğunda ilk 11’de görev alırken, skora ondan daha fazla katkıda bulundu. Ekici, bu sezon 19 resmi maçTrabzonspor alt yapısından yetişen 20 yaşındaki genç yıldız adayı Yusuf Yazıcı, oynadığı klas futbol ve attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor.

Oynadığı futbolla Bordo-Mavili taraftarların sevgisini kazanan Yusuf, 4-0 galip bitirdikleri Gaziantepspor karşılaşmasında da takımının ikinci golünü kaydetmişti. Genç oyuncu, bu performansıyla kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici’nin yokluğunda ilk 11’de görev alırken, skora ondan daha fazla katkıda bulundu. Ekici, bu sezon 19 resmi maçta 3 gol üretirken Yusuf Yazıcı ise 8 maçta 4 gollük bir performans gösterdi. ta 3 gol üretirken Yusuf Yazıcı ise 8 maçta 4 gollük bir performans gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap