SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Namoğlu neden istifa ettiğini anlattı

Yusuf Namoğlu neden istifa ettiğini anlattı

13 Şubat 2019 Çarşamba - 14:26




MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, G.Saray-Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk'ün monitöre baktığı halde penaltıyı vermemesinin ardından istifa kararı aldı





MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, aldığı istifa kararının ardından açıklamalarda bulundu.

NTV'ye konuşan Namoğlu, "İstifa dilekçemi yazdım. Neden bekledik, çünkü bu hafta oynanacak olan maçların hakemlerini atadık. Yasal olarak görevde olmamız gerekirdi. Bu konuşmadan sona da dilekçemi verip görevi bırakacağım" dedi.

 

İşte Namoğlu'nun sözleri:

TFF'YE YAKIN OLAN GAZETELER BİZE KARŞI DURDU

"İstifa kararımı arkadaşlarla görüştüm. Devre arasında değerlendirmeler yaptık. Buna neden olan şey ise şu; TFF'ye yakın olan medya gruplarından karşıt haberler çıkmaya başladı. Ocak ayındaki seminerde devam kararı aldık ve devam ettik. Ancak sonrasında bu haberler devam etti."


 

MONİTÖRE BAKIP YANLIŞ KARAR VERDİ

"Son damlayı taşıran Trabzonspor maçında Ümit Öztürk oldu. Monitöre bakıp yanlış karar verme olayı kabul edebileceğimiz bir olay değildi. Hakemin yeteneği belliydi ve onu FIFA hakemi yapmıştık. Ben hakemliğimde dahil, hep adaletli çalıştım. Hiçbir takıma öncelik tanımadım. Hep dürüst davrandık. Hata yaptık mı, yaptık. Arkadaşlarımızla görüştük, değerlendirmelerimizi yaptık."

KOLTUK İÇİN DİRENMEM

"Ben de telefon açıp Başkan'a söyledim. Federasyon'dan bir talep gelmedi, biz kendimiz ayrılmak istedik. Bugüne kadar hep ismimizi koruduk. Ancak ismimiz yıpranmaya başladı. Hayatımda hiçbir zaman koltuk için direnmedim. Gerektiğinde koltuğu bırakıp gitmeli diye düşünüyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap