SON DAKİKA



Haber > Spor > Yürekleri ile oynadılar ama...

Yürekleri ile oynadılar ama...

22 Ocak 2017 Pazar - 08:31








Çaykur Rizespor 22 gündür Rize’den uzak olarak Alanya’da kamp çalışmalarına devam ederken bir yandan da eksik gidermeye çalışıyor. Kadrosuna iki oyuncu katan ve forvet arkası oyuncu katmaya çalışan Rizespor ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Alanya karşısında  attığı 3 gole karşılık 2 gol yemiş ve aldığı 3 puan ile ikinci yarıya iyi başlamıştı.

Konya deplasmanına Alanya kadrosu ile çıkan Rizespor’da yeni transfer Edomwonyi yedekler arasında yer aldı. Ligin sekizincisi Konyaspor karşısına 15. sırada 16 puanla çıkan Rizespor erken yediği golle karşılaşmaya 1-0 mağlup başlamış oldu. Savunma ağırlıklı gözüken Rizespor bir türlü ileride çoğalamadı. Karadeniz ekibi 30 ve 32. dakikalarda mutlak golden oldu. 30. dakikada Kweuke’nin kafa şutu direkten döndü. 35. dakikada Rizespor’un golü geldi.

Bu dakikada İsmail’in ceza alanına gönderdiği top savunmadan geri pas olarak verildi. Konya savunması topu bırakınca Recep Niyaz takibi bırakmayarak topu ağlara gönderdi: 1-1 40. dakikada ise yine gole yakın olan İsmail ceza alanı içinden topu üstten auta attı. İlk yarıda erken yenen golden sonra Konyaspor baskı kurmak istedi. Savunma oyuncularının baskıyı kırmasıyla orta alanda Recep Niyaz’ın farkındalık yaratması ve soldan İsmail’in bindirmeleri ile Rizespor oyunda dengeyi kurduğu gibi skoru da eşitledi. İkinci yarıya Rizespor daha etkili başladı. 51. dakikada Kweuke ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi.

Kanatlardan rakip ceza alanına gelen toplarda etkisizlik Rizespor’un fark atmasını engelledi. Sağdan Ahmet İlhan’ın yaptığı ortalar kaleciye pas olarak gitti. 58. dakikada Konyaspor atağında Raid Bajiç’in ceza alanı dışından sol ayağı ile attığı sert şut ağlara gidince Konyaspor yeniden öne geçti. Bu dakikadan sonra Rizespor tüm forvet oyuncularını sahaya sürdü. Yeni transfer Edomwonyi ile Oğulcan gol ümidi ile sahada yerini alan oyuncular oldu. Çaykur Rizespor bu karşılaşmada iyi mücadele etti, gol yollarında ve kanatlarda biraz daha etkili olabilse Konya karşısından mutlaka puanlarla dönebilirdi. Yürekleri ile oynadılar ancak puansız dönüyorlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap