SON DAKİKA



Haber > Spor > Yüreğimizi ortaya koyacağız!

Yüreğimizi ortaya koyacağız!

07 Kasım 2015 Cumartesi - 03:27




Karaman, “Zor bir süreçten geçiyoruz ama bu karanlıktan çıkmak zorundayız. Maçları isim değil yürekli oyuncular kazandığı bir ortamda biz de üzerimize





Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray maçını kayıpsız geçmek istediklerini ifade ederek, “5 haftadır 3 puan özlemimiz var. Bu duruma son verme vaktinin geldiğine inanıyoruz” diye konuştu. Her takımın başına gelebilecek bir durumla karşı karşıya olduklarını belirten deneyimli teknik adam, “Zor bir süreçten geçiyoruz ama bu karanlıktan çıkmak zorundayız. Bunu başaracak kalitede bir takımız. Herkese bunu göstereceğiz” dedi. Galatasaray’ın ligdeki konumunun kendilerini ilgilendirmediğini belirten Karaman, “Rakibimizden çekinmiyoruz ve kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Unutulmamalı ki maçları isim değil yürekli oyuncular kazanır. Benim oyuncularım da bu akşam üzerlerine düşeni yapacaklardır. Ben kendilerine inanıyorum” dedi. Karaman, Galatasaray maçıyla birlikte güzel günlere doğru yol alacaklarını ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap