SON DAKİKA



Haber > Spor > Yönetimin kafasında bitmiş!

Yönetimin kafasında bitmiş!

02 Mayıs 2017 Salı - 10:59




Ç.Rizespor’un Fenerbahçe’ye son dakikalarda yediği golle mağlup olması sonrası yönetimin tavrı “sezonu bitirdiği” yönünde yorumlandı.





İYİ MÜCADELE

Süper Lig’in bitimine 5 hafta kala ölüm kalım mücadelesi vermeye devam eden Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’ye karşı iyi mücadele verdiği ve sayısız gol fırsatından yararlanamadığı karşılaşmada Moussa Sow’un kafasından yediği iki golle sahadan mağlup ayrılmıştı. STADI TERT ETTİ Kadıköy’de oynanan kritik maçta takımını yalnız bırakmayan Başkan Metin Kalkavan ve yönetim kurulunun maç sonu oldukça

üzgün oldukları gözlenirken, uzun bir aradan sonra Başkan Kalkavan’ın maç sonunda soyunma odasına inmeyerek stadı doğrudan terk ettiği öğrenildi.

SADECE METE

Bundan önce oynanan birçok maçta Başkan Kalkavan, maç sonunda soyunma odasına inerek teknik kadro ve futbolcularını tebrik ediyordu. Fenerbahçe maçı sonrası sadece yönetim kurulu üyesi Saffet Mete, soyunma odasına inerek, alınan mağlubiyete ortak oldu ve geçmiş olsun dileklerini iletti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap