SON DAKİKA



Haber > Spor > Yolun sonu yaklaştı

Yolun sonu yaklaştı

04 Mart 2016 Cuma - 10:23




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kupada final oynamak istediklerini belirterek “ Yolun sonu yaklaştı, sonu görmek istiyoruz” dedi.





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman kupada zorlu yolları aşarak yarı finale kadar geldiklerini ve artık final oynamak istediklerini belirterek, “Önümüzde iki engel var. Sıkışık dönemlerde zorlukları aşarak, son 2’ye kadar geldik. Yolun sonuna iki engel var ve bu iki engeli aşarak, Rize’de bir ilke imza atmak istiyoruz. Her ne kadar kısıtlı kadro ile mücadele ediyorsak bile, bunu başaracak güçteyiz” diye konuştu. Avrupa kupa maçlarına katılmak istediklerini belirten Karaman, “Ligde istediğimiz yere ulaşamadık. Aksilikler ve sakatlıklar bizi biraz gerilere itti. Öncelikle ligde kendimizi garantiye almak istiyoruz. Önümüzde birkaç zorlu maç var. Bunları aştığımızda ligdeki yerimizi belirlemiş olacağız. Kupada ise Galatasaray maçını kazanıp final oynayarak, Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz ve takımıma güveniyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap