SON DAKİKA



Haber > Spor > Yolumuz uzun ve dikenli

Yolumuz uzun ve dikenli

10 Aralık 2021 Cuma - 10:22




Erdoğduspor teknik direktörü Emre Sarıgan Karadeniz'e konuştu





Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 2. Grup ekiplerinden Erdoğduspor, bu sezon ortaya koyduğu performansla taktir topladı. Genç bir kadro kurmasına rağmen oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve grubun zirve takımlarından biri olan Siyah-Beyazlılar’ın genç teknik adamını Emre Sarıgan, Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu. Puan tablosuna baktıklarını henüz istedikleri noktadan olmadıklarının altını çizen Sarıgan, “Takımımızın genel durumuna baktığımız zaman puan tablosunda istediğimiz konumda değiliz. 6 haftayı geride bıraktık 3 kez sahadan galip ayrılırken 3 kez de mağlup ayrıldık. 9 puanla liderin 6 puan gerisinde 5. Sırada yer alıyoruz” dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Sarıgan, “Genç bir ekibiz her hafta oyunsal anlamda üstüne koyarak gidiyoruz. Evet belki oynadığımız oyun zaman zaman sonuca yansımıyor şu anlık ama çalışmalarımızın meyvelerini ligin 2. Yarısında almaya başlayacağız. Son 3 haftadır oynadığımız oyunda zevk alıyoruz takımın gidişatından son derece memnunuz. Sakat oyuncularımızda vardı onlarda yavaş yavaş aramıza dönmeye başladılar daha güçlü bir takım haline geliyoruz. Yolumuz uzun ve dikenli bir yol. Bu yolu dinamik, genç ve çalışkan oyuncu gurubumuzla birlikte güzelleştirip parçadan bütüne doğru santim santim sabırla ilerliyoruz” diye konuştu.

Hedefimiz mutlak 3 puan

Ligin 7’nci hafta oynayacakları Görelespor’u maçının zor geçeceği söyleyen Sarıgan, “ Görelespor kaliteli ve bu ligi iyi bilen yıllarca bu ligde mücadele etmiş tecrübeli oyunculara sahip köklü bir kulüp. Rakibimizin 6 haftalık periyotta maçlarını analiz ettik hafta boyuncu bunlar üzerinde çalışmalar yaptık. Tüm camia maça kenetlendik. Oyuncu gurubumuz maça çok iyi hazırlanıyor çok istekli ve arzulu şekilde çalışıyorlar. Sakat oyuncularımızda aramıza katıldı elimiz biraz daha kuvvetlendi. 3 puan için sahada olacağız ve zirveye tırmanmaya devam edeceğiz“şeklinde konuştu.
Haber:Barış Can Atmaca

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap