SON DAKİKA



Haber > Spor > Yolspor’da Calap dönemi

Yolspor’da Calap dönemi

04 Nisan 2018 Çarşamba - 02:10








Trabzon’un köklü kulübü Yolspor’da yapılan olağan genel kurul ile başkanlığa Adem Calap seçildi. Yoğun bir katılımla yapılan seçim sonrasında Calap’ın yönetim kurulunda Yavuz Emir, Erdi Çetinkol, Emre Hatipoğlu, Levent Akbaş, Galip Odabaş, Selman Gedikli, Kadir Demirbaş ve Fatih Gül yer aldı. Başkan Calap kongre sonrasında yaptığı konuşmada mazisi başarılarla dolu olan kulübümüzü yeni başarılara taşımak için göreve geldiğini ifade etti.

Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan Yolspor’a hizmet edeceklerini altını çizen Calap, “Hedefe oynayan güçlü bir ekip kuracağız. Atacağımız adımlarla Alt yapıyı yeniden canlandıracağız.   Geçmişte formasını giydiğim Yolsporumuz’u daha iyi yerlere getirmek adına mesai harcayacağız. Misyon ve vizyon sahibi arkadaşlarla beraber ekibimize yakışır bir şekilde Trabzon ve Türk futboluna hizmet edeceğiz” diye konuştu

Amatör branşlar göz ardı ediliyor

Dilek ve temennilerde söz alan Yolspor Genel Koordinatörü Semih Öztürk amatör kulüplerinin şahısların sırtına terk edildiğini ifade etti. Öztürk, “Kurum kuruluş ve devlet ekranı sahipleri spora el atmıyor. Anayasamızın 89 ve 90c.ı maddeleri gereği gençleri spora teşvik ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma yasası bulunuyor. Ama bu göz ardı ediliyor. Buradaki çelişkinin bir an önce giderilmesi gerekiyor. Devletimizin amatör spor branşlarına kesinlikle bir bütçe ayırması kaçınılmaz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap