SON DAKİKA



Haber > Spor > Yılın transfer bombası patlıyor

Yılın transfer bombası patlıyor

02 Mart 2015 Pazartesi - 14:12




İspanya La Liga devi Barcelona, Juventus forması giyen Fransız yıldız Paul Pogba için 100 Milyon Avro'yu gözden çıkarttığı öğrenildi.





İspanya La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Barcelona'nın, alınan transfer yasağına rağmen İtalyan devi Juventus forması giyen Fransız yıldız Paul Pogba'nın menajeriyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu'nun Pogba'nın menajerliğini yapan Mino Raiola ile bir araya geldiği öğrenilirken, İtalyan ekibinin transfer şartlarını masaya yatırdıkları açıklandı.

Barcelona Başkanı görüşme sonrasında bu transfer için toplamda 100 milyon Avro'luk bir bütçe gerektiğini belirttiği ve transferin gerçekleşmesi halinde bile Pogba'nın İspanyol ekibinin transfer cezası nedeniyle ancak Ocak 2016'dan sonra forma giyebileceği bildirildi. Barcelona transfer planına göre, Fransız yıldızın transferini bitirdikten sonra Juventus'ta kiralık olarak forma giymeye devam etmesini ve cezasının bitmesinin ardından Barcelona'ya gelmesini hedefliyor. Real Madrid'in de bu transfer için girişimlerini hızlandırdığını öğrenen Barcelona'nın ceza bitmeden Paul Pogba'ya imza attırmak istediği ifade ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap