SON DAKİKA



Haber > Spor > Yıldız savaşları!

Yıldız savaşları!

21 Ekim 2015 Çarşamba - 09:05








Teknik Direktör Şota Arveladze, Kaptan Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici arasında yaşananlar pek hayra alamet değil. Trabzonspor’un 3 temel taşı arasında yaşanan savaşta kazanan ve kaybeden mutlaka olacak.

Trabzonspor’un Mersin İdmanyurdu maçında aldığı yenilgi, içteki savaşın da su yüzüne çıkmasına neden oldu.  Üst üste alınan 4. yenilginin ardından Teknik Direktör Şota Arveladze düzenlenen basın toplantısında ses tonunu yükseltip, kaptan Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici hakkında şok açıklamalarda bulunmuştu. Özellikle Onur’a sert eleştirilerde bulunan Gürcü teknik adamın, "Onur morali bozuk diye oynamıyor. Bu kulübün kaptanı, bu kulübü taşıyan oyuncu, ikinci defa maçtan önceki antrenmanda sakatlanıyor, maçtan bir gün önce. İki hafta hazırlık maçı oynuyoruz hiçbir şey yok. Esteban dönüyor, oynuyor. O 'ben sakatım' diyerek affını istiyor” söylemi, ikili arasındaki gerginliğin hat sahfada olduğunu gözler önüne serdi. 

Şota’nın ikinci hedefinde ise Erkan Zengin ile yaşadığı tartışmayla manşetlerden inmeyen Mehmet Ekici olmuştu. Mehmet Ekici’nin, kulüpte kendisine hiç kimsenin sahip çıkmadığı serzenişinde bulunmasına da deneyimli teknik adamın, “Ben kendisiyle 8 defa konuştum. ‘Bizden ne istiyorsun?’ dedim ama o bunları görmezden geldi” söylemiyle bir anlamda Mehmet’i de suçlayıcı sözlerle eleştirmişti. Şimdi üçlü arasında yaşanan savaşta yönetimin hangi tarafta saf alacağı merak konusu olurken, Trabzonspor kurmaylarının kongreye kadar Şota Arveladze ile devam etme eğiliminde olduğu bilgisine ulaşıldı. Şota’nın Onur ve Mehmet’i gözden çıkaracağı hatta satılmaları konusunda yönetime rapor sunacağı da dile getiriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap