SON DAKİKA



Haber > Spor > Yıldız futbolcuya rekor sözleşme!

Yıldız futbolcuya rekor sözleşme!

03 Eylül 2016 Cumartesi - 20:30




Lyon kulübü yaz transfer döneminde takımdan ayrılmasına izin vermediği Lacazette'ye rekor bir sözleşme önermeye hazırlanıyor.





Lyon kulübü yaz transfer döneminde takımdan ayrılmasına izin vermediği Lacazette'ye rekor bir sözleşme önermeye hazırlanıyor.

Yaz aylarında Fransız yıldızı Alexandre Lacazette için bir çok teklif alan Lyon kulübü oyuncunun sözleşmesini uzatmak için rekor bir teklifte bulunacak.

Fransa Ligue 1'de geçtiğimiz sezonu PSG'nin ardından 2.sırada tamamlayan Lyon, takımın yıldız oyuncusu Lacazette'yi takımda tutabilmek için sınırlarını zorlaya hazırlanıyor.

Fransız L'Equipe gazetesinin haberine göre şu anda 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 4.8 milyon euro kazanan oyuncunun maaşında ciddi bir artışa gidilecek. Önerilen yeni sözleşmeye göre oyuncunun maaşı yıllık 6.3 milyon euro'ya çıkartılacak ve serbest kalma bedeli de 70 milyon euro (230 milyon) olarak belirlenecek.

Lacazette bu sözleşmeye imza attığı takdirde yılda 6 milyon euro kazanan Valbuena'yı geride bırakarak, takımın en çok kazanan futbolcusu olacak. (Goal.com)


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap