SON DAKİKA



Haber > Spor > Yine net değildi

Yine net değildi

19 Haziran 2015 Cuma - 09:50








Şenol Güneş yine bir şeyler söylemeye çalıştı. "Söylediklerini belki anlarız" diye alttan baktık anlamadık. "Belki yukardan bakınca anlarız" dedik ama nerde!!! Öyle ifadeler kullandı ki Güneş, adeta çözülemeyen bulmaca gibiydi. Sahi Güneş'in anlattıklarını anlayan olmuş mudur? Eğer anlayan olmuşsa, ne olur onlardan rica ediyoruz, ne anlamışlarsa bizlere de anlatsınlar. Bizim sadece anladığımız şu: Hoca söyleceklerini evrime uğratarak, güya kendisine yapılan eleştirilere cevap vermek istemiş. Hoca ne yazık ki her zaman olduğu gibi yine net olmadı. Çünkü hocanın net olmadığını sadece bizler söylemiyoruz. Onunla görev yapan, onunla çalışan herkes söylüyor.

İŞTE BU!

Güneş konuştu, borsa uçtu! Borsa uçunca haliyle, dolar ve euro çakıldı! Siyaset düzene girip, bütün kesimin beklediği koalisyon kuruldu! Türkiye nefes alıp gülmeye başladı! Evet Şenol Güneş konuştu! Allah ülkemize Güneş'siz günler göstermesin.

GEDİKLİ VE HEKİMOĞLU

Söğütlü eski Belediye Başkanı Metin Gedikli ile sohbet etme fırsatı yakaladık. Başkanın eski formundan bir şey kaybetmediğini gözlemledik. Siyaset, futbol derken konuyu Trabzonspor'a getirdik. Gedikli, önceki dönemde İbrahim Hacıosmanoğlu'nu, şimdi ise başkan adaylarından Celil Hekimoğlu'nu desteklediklerini söyledi. Kısacası Metin Gedikli, Hekimoğlu'nun ekibinde mihenk taşlarından birisi. Gedikli'ye "Neden Celil Hekimoğlu?" dedik.
Aldığımız cevap; "Celil başkanla yıllara dayalı bir dostluğumuz var, aday olduktan sonra başka bir grupla hareket etmem bana yakışmaz. Sonra Celil Hekimoğlu, sanayicilik yapan önemli bir iş adamımız, futbolun içerisinden geliyor, spora önemli katkılar yapıyorlar ailece. Bir de yaptıkları işten dolayı dış ülkelere ihracat yapıyorlar. Hekimoğlu, hem ülke genelinde hem de ülke dışında enformasyonu olup, sıkı bağlantıları olan bir kardeşimiz. Trabzonspor başkanlığı ona yakışır ve Trabzonspor'u bu sıkıntılı süreçten çıkaracak tek adaydır" oldu. Gedikli, Celil başkan için çok daha güzel şeyler söyledi ama ne yazık ki yerimiz olmadığı için hepsini burada yayınlamamız mümkün değil.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap