SON DAKİKA



Haber > Spor > Yıldızlar geçidi

Yıldızlar geçidi

14 Aralık 2021 Salı - 12:43




Okul Sporları Yıldızlar Hentbol Kızlar-Erkekler İl Birinciliği sona ererken, kızlarda Bener Cordan Ortaokulu, erkeklerde ise Beşirli İMKB Ortaokulu şampiyon oldu





Trabzon'da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Hentbol Kızlar-Erkekler İl Birinciliği’nde zirvenin sahipleri belli oldu. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hentbol İl Temsilciliği işbirliğiyle yapılan müsabakalar sonunda kızlarda Bener Cordan ortaokulu, erkeklerde ise Beşirli İMKB Ortaokulu şampiyon oldu. Bu iki okul Trabzon’u gruplarda temsil etmeye hak kazandı.

Gelecek adına umut veren yıldız hentbolcular, performanslarıyla büyük alkış aldı. Kızlar kategorisinde şampiyonluğu kılpayı kaçıran Yunus Emre Ortaokulu ikinci, İskenderpaşa Ortaokulu da üçüncülüğü elde etti. Erkeklerde de heyecan üst safhadaydı. Bu arenada ise Kavaklı Ortaokulu ikinci olurken, Özel Candan Ortaokulu üçüncü, İskenderpaşa Ortaokulu da turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

Yaşınız ne olursa olsun
spor yapmaya devam edin

Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürü Ozan Çetiner, ödül töreninde yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu yaşta sporla buluşup hem yarışma heyecanı yaşayan, hem de sosyalleşen öğrencilerimizi, onlara bu imkanı sağlayan herkesi kutluyorum” dedi. Her yaşta insanın yapabileceği bir spor branşı olduğuna vurgu yapan Çetiner, öğrencilere şöyle seslendi: “Hem bedenen hem de ruhen sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için mutlaka sporla yolumuzun kesişmesi lazım. Yaşınız ne olursa olsun spora zaman ayırmalısınız. Ama küçük yaşlarda sporla buluşmak çok önemli. Sizi bu bilinçle yetiştiğiniz ve centilmence müsabakalar çıkardığınız için yürekten kutluyorum.”

Ödüllerini aldılar

DERECEYE giren takımlara kupalarını Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi, Ortahisar İlçe Müdürü Ecvet Kurt, Hentbol İl Temsilcisi İskender Ayvaz ve öğretmenler verdi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap