SON DAKİKA



Haber > Spor > Yıldız isim Balotelli Süper Lig deviyle anlaştı; Ortalık fena halde karışacak

Yıldız isim Balotelli Süper Lig deviyle anlaştı; Ortalık fena halde karışacak

16 Ağustos 2022 Salı - 12:42




Uzun bir süredir hangi takım ile anlaşma sağlayacağı merak konusu haline gelen yıldız futbolcu Mario Balotelli Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı. Detaylar ve transferin ayrıntılarını sizler için araştırdık…





Transfer gündeminin en önemli isimlerinden birisi olan Mario Balotelli ile detaylar Süper Lig’e adeta damga vuracak.

Adana Demirspor’da oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Mario Balotelli’nin hangi takım ile anlaşacağını taraftar merak eder hale gelmişti. İtalya yolcusu olduğu iddia edilen yıldız futbolcu Mario Balotelli cephesinde herkesi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularına yanıt veren Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Balotelli kalırsa başımızın üstünde yeri var ama gitmek isteyeni de zorla tutmayız. Sözleşmesinde serbest kalma maddesi var. Eğer gitmek isterse ödeyen takım alıp götürebilir." Açıklamalarını yapmıştı.

Ayrıca Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella, kendisine yöneltilen Balotelli sorularına " Transfer süreçlerini ben yönetmiyorum ve Balotelli ile ilgili bir karar verilecekse ben vermek istemem. Ben, takımı maça hazırlayıp sahada nasıl dizileceği ile ilgileniyorum." Yanıtını vermişti. Bu durum sonrasında Mario Balotelli’nin Süper Lig devi ile temas halinde olduğu ve anlaşmaya çok yakın olduğu iddia edildi. Mario Balotelli geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla çıktığı 33 maçta 19 gol atıp 6 asist yaparak takımın en önemli ismi olmuştu.

Futbol kulislerinde konuşulan iddialara göre Adana Demirspor ile sözleşmesi devam eden Mario Balotelli için Galatasaray yeniden devreye girdi. Mario Balotelli’nin menajeri ve Galatasaraylı yöneticilerin önümüzdeki günlerde bir araya geleceği ve transferin detaylarını konuşulacağı iddia edildi. Bir diğer iddialara göre ise teknik direktör Okan Buruk da Mario Balotelli’yi kadrosunda görmek istediğini yönetime iletti.

Bu arada yıldız golcü Mario Balotelli’nin Galatasaray transferine sıcak baktığı iddia edildi. Eğer bir pürüz çıkmaması halinde Galatasaray’ın önümüzdeki günlerde bomba transferi açıklaması bekleniyor. Mario Balotelli ve Galatasaray cephesinden resmi bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap