SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeşilyurt D. Ç. Ofspor Başkanı Olcay Saral: Teşekkürler Onursal Başkanım

Yeşilyurt D. Ç. Ofspor Başkanı Olcay Saral: Teşekkürler Onursal Başkanım

19 Haziran 2022 Pazar - 12:01




Yeşilyurt D. Ç. Ofspor Başkanı Olcay Saral, “100 bin TL verecek 100 kişi arıyoruz” kampanyasına destek veren Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür etti.





TFF 3. Lig ekiplerinden Yeşilyurt D. Ç. Ofspor Kulübü, ekonomik sıkıntıları çözmek için başlattığı, “100 bin TL verecek 100 kişi arıyoruz” kampanyası tam gaz devam ediyor. Bordo Mavili ekibin bu anlamlı kampanyasına her zaman olduğu gibi yine ilk destek Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’dan geldi. Onursal Başkanın verdiği desteği de Ofspor Başkanı Olcay Saral açıkladı.

SARAL, “Ne zaman yanına gitsek bize hep destek oldu. Şimdi de ‘100 bin TL verecek 100 kişi arıyoruz’ kampanyamızda bizi her zaman olduğu gibi destekledi ve onore etti. Sayın Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Saral ayrıca kampanyaya destek veren Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ertuğrul Doğan’a da teşekkürlerini iletti.

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap