SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeniden diriliş zamanı

Yeniden diriliş zamanı

11 Ekim 2016 Salı - 08:54




Konyaspor galibiyetiyle yakalanan havanın farklı Karabük yenilgisiyle dağıldığı Trabzonspor’da, yeniden çıkış aranıyor. Bordo-Mavililer, Akhisar Beled





Spor Toto Süper Lig’de bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Trabzonspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçına kilitlenmiş durumda. Ligin 5.haftasında sahasında Konyaspor karşısında aldığı galibiyetiyle yakaladığı havanın farklı Karabük mağlubiyetiyle dağıldı Bordo-Mavililer’de tüm hesaplar üç puan üzerine yapılıyor. Karadeniz ekibi, Akhisar ile oynayacağı maçın sonucunda yeniden aydınlığa çıkmayı arzuluyor. 

Ligin ilk 6. haftasında oynadığı maçlarda 4 yenilgi alarak tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan Trabzonspor, puan kaybetme kredisini de tüketti. Zorlu haftalara girileceği önümüzdeki günlerde puana çok ihtiyaç duyacak olan Karadeniz ekibi Akhisar Belediyespor galibiyetiyle birlikte yeni bir dönemin başlangıcının temellerini atmak istiyor. Trabzonspor, önündeki ilk 5. haftada sırasıyla Akhisar Bld. Galatasaray, Ç.Rizespor, Beşiktaş ve Antalyaspor ile karşılaşacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap