SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni yıldız doğuyor!

Yeni yıldız doğuyor!

05 Ocak 2016 Salı - 10:49




Bulancakspor’un genç yeteneği Gürkan Yıldız sergilediği futbolla büyülüyor. O, gençlere daha çok güvenilip şans verilmesi gerektiği kanısında.





Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bulancakspor formasını taşıyan 1998 doğumlu Gürkan Yıldız geride kalan haftalarda oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Forma giydiği 9 karşılaşmada hocasından aldığı görevi layıkıyla yerine getiren ve izleyenlerin beğenisini kazanan genç forvet, Bulancakspor’un mazisinin başarılarla dolu olduğunu, takımın daha iyi yerlerde olmayı hak ettiğini söyledi.

Bulancakspor’un başarısı için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını açıklayan Gürkan Yıldız, “Ekibim adına daha iyi işlere imza atmak ve ekibimizi daha iyi noktalara taşımak istiyoruz. Bulancakspor, geçmişi başarılarla dolu köklü bir kulüp. İyi yerlerde olmayı kesinlikle hak ediyor. Ben ve arkadaşlarım ekibimizin başarısı için sorumluluğumuzun bilinciyle mücadelemizi veriyoruz. Bu takım olduğu kadar bize de katkı sağlıyor” diye konuştu. Bulancakspor’un şu anki konumda oluşunun kendilerini üzdüğünü belirten genç yetenek, şunları söyledi: “Bulancakspor’un kurtuluşu profesyonel ligden geçiyor. Bulancak büyükleri taraftar ve bizler el ele vererek ekibimizi önce 3.Lig’e, ardından 2.Lig’e taşımalıyız. Bu, ilçeye de büyük katkı sağlayacaktır. Bu sayede genç oyuncuların da önü açılacaktır. Bir an önce bunun için büyüklerimiz girişimler yapmalıdır.”

76_16
Bulancakspor’un genç yeteneği Gürkan Yıldız,
muhabirimiz Erkan Başkıran’a özel açıklamalar yaptı.

Bir gün milli  forma neden  olmasın?

Büyük hedefleri olduğuna dikkat çeken Yıldız, “Özellikle bizim gibi genç oyuncular kendilerine bir hedef koyarak bu doğrultuda azimle çalışmalıdır. Hedefsiz hiçbir yere varılmaz. Benim de öncelikli hedefim profesyonele imza atmak. Genç yaşımıza rağmen önümüze bir fırsat geldi ve A takımda oynuyorum. Bu fırsatı iyi değerlendirip öncelikle profesyonele adım atmak, üst liglerde ve belki de bir gün milli takım formasını giymek istiyorum” dedi. 

Daha çok şans verilmelidir

Hedefleri uğruna gece gündüz çalıştığına vurgu yapan genç yetenek, “Türk futbolunda gençlere yeterince şans verilmiyor. Halbuki biraz olsun bize sabredilse ve şans verilse neler yapabileceğimizi göstereceğiz. Ancak bu şansı bulamıyoruz. Özellikle Karadeniz takımlarının kendi evlatlarına sahip çıkması gerekiyor. Binde bir de olsa bunu görüyoruz. Zaman zaman şans bulan gençler zamanla bir yıldız olabiliyorlar. Bölge takımları da bizim gibi gençlere daha çok şans verip sahip çıkmalıdır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap