SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni takımı belli oldu

Yeni takımı belli oldu

04 Haziran 2016 Cumartesi - 11:29




Ersun Yanal'ın takımda düşünmediği Luis Cavanda, La Liga ekiplerinden Espanyol'a transfer oluyor.





Ersun Yanal’ın gelişiyle kadro yapılanmasına sıfırdan başlayan Trabzonspor’da birçok futbolcuyla yollar ayrılıyor. Cardozo, Mustafa Yumlu, Özer Hurmacı, Cavanda için bütün menajerlere tam yetki veren bordo mavili kulüp Marko Marin, Fatih Atik, Douglas ve Salih Dursun’a güle güle derken Paraguaylı golcü Oscar Cardozo için Çin takımlarının devreye girdiği öğrenildi. Süper Lig ekiplerinin gözde ismi olan Özer Hurmacı şu an için Trabzonspor’da kalmak isterken, oyuncunun bazı kulüplerin resmi teklifleri elinin tersiyle ittiği belirtildi.

CAVANDA YA İSPANYA'YA YA DA İNGİLTERE'YE GİDECEK

Trabzonspor’un satışa çıkardığı oyunculardan biri olan Cavanda da önümüzdeki günlerde Trabzon’a veda edecek futbolcular arasında. Ersun Yanal’ın “kendine takım bul” dediği Belçikalı sağ beki şu anda 3 kulüp isterken Cavanda’nın bu 3 kulüp arasında Espanyol’a gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Lazio’da oynarken Michael Ciani ile iyi anlaşan Cavanda’nın eski takım arkadaşının yanında oynamak istediği öğrenilirken milli oyuncuya İngiliz takımlarından NewCastle ve Premier Lig’e çıkan M’Boro’nun da talip olduğu ortaya çıktı.Geçtiğimiz sezon Lazio’dan transfer edilen Luis Cavanda bu sezon 27 maça çıkarken 26 yaşındaki oyuncu sadece 2 kez Belçika Milli Takım forması giyebildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap