SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni sayfa açıyoruz!

Yeni sayfa açıyoruz!

15 Ekim 2015 Perşembe - 07:25




Teknik Direktör Şota Arveladze, “Mersin maçıyla bizim için lig yeni başlıyor. Bu maçı kazanarak çıkışa geçeceğiz” diye konuştu.





Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Mersin İdmanyurdu maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerini ifade etti. Mersin maçıyla kendilerine yeni sayfa açacaklarını söyleyen Gürcü teknik adam, “Camiamızın bizden beklentilerini biliyoruz. Mersin maçıyla lig bizim için yeni başlıyor. Bu maçı kazanarak güzel günlere doğru yol alacağız. Camiamızın yüzünü güldürüp lige ağırlığımızı koyacağız” şeklinde görüşlerini ifade etti. Takım olarak Mersin maçına odaklandıklarını söyleyen Şota Arveladze, “Rakibimizin ligdeki konumunun bu maçın kolay geçeceği anlamına gelmediğini futbolcularıma her defasında anlatıyorum. Ligde hiçbir maçın kazanma garantisi olmadığını bu sezon net bir şekilde gördük. Bu nedenle, futbolcularım gerçek kimliklerini ortaya koyarak 90 dakikanın sonunda sahadan başımız dik ayrılmamızı sağlayacaklardır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap