SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni ikili!

Yeni ikili!

12 Mart 2016 Cumartesi - 19:23




Mersin İdmanYurdu karşısında Mustafa Yumlu ve Akakpo iyi bir ikili görüntüsü verdiler.





Dün akşam oynanan Trabzonspor’un Mersin İdmanyurdu maçında en başarılı gözüken bölgesi savunmanın ortasıydı. Bu bölgede forma giyen Mustafa Yumlu ve Akakpo iyi bir ikili görüntüsü verdiler. Takım tel tel dökülürken, iki tecrübeli isim hem havadan, hem de yerden çok yerinde müdahalelerle rakip takımın forvet oyuncularına pek şans tanımadılar. Aykut Demir’in cezalı duruma düşmesiyle birlikte Douglas’ın ortaya koyacağı performans merak ediliyordu. Brezilyalı futbolcu Torku Konyaspor maçında çok kötü bir oyun ortaya koydu.

AYKUT DÖNSE DE KULÜBEDE OTURUR

Bu maçta ön libero oynayan Akakpo ise Okay ile Aytaç Kara’nın dönmesiyle birlikte Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında stopere çekildi. Bu oyuncunun nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyordu. Akakpo, Mustafa Yumlu ile birlikte çok iyi oynarken ve uyumlu bir görüntü de verdi. Bu ikilinin ortaya koyduğu futboldan sonra Aykut Demir’in cezasının dolması halinde bile bu Akakpo’nun oynamaya devam etmesi bekleniyor. Akakpo ve Mustafa’nın performansları, “Savunmada yeni ve kaliteli bir ikili doğuyor” yorumunu da beraberinde getirdi.

SporYorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap