SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni hedef: Moussa Sissoko!

Yeni hedef: Moussa Sissoko!

21 Mayıs 2016 Cumartesi - 16:25




Gelecek sezon için orta sahaya takviye yapmayı planlayan Arsenal’de yeni bir isim gündeme geldi. Arsene Wenger’in, Championship’e düşen Newcastle Unit





Kaliteli kadrosuna rağmen İngiltere Premier Ligi’ne veda ederek Championship’e düşen Newcastle United’da ilk ayrılığın yaşanma ihtimali belirdi.

Mirror’ın haberine göre Arsenal’in 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Moussa Sissoko ile ilgilendiği ve uzun vadede, Mönchengladbach’tan Granit Xhaka ile birlikte transferinin düşünüldüğü belirtildi.

İddiaya göre Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger’in Moussa Sissoko için 10 milyon poundu gözden çıkardı ve Newcastle’ın küme düşmesini koz olarak kullanarak Sissoko’nun transferini uygun bir maliyetle tamamlamayı hedefliyor.

Newcastle United, en değerli parçalarından biri olan Moussa Sissoko’nun transferine izin vermeyi planladığı ve Arsenal’le anlaşılması halinde transfere engel olmayacağı ifade edildi.

Rafael Benitez’in göreve geldikten sonra kaptanlık pazubandını emanet ettiği Moussa Sissoko, bu sezon Premier Lig’de 39 maçta 1 gol atıp 8 asist yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap