SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni bir başlangıç fırsatı

Yeni bir başlangıç fırsatı

04 Şubat 2013 Pazartesi - 14:20




Gaziantepspor maçını cezası bitmesine rağmen İstanbul’daki evinde izleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, aldıkları galibiyeti yeni bir başlangıç fır





Şener şöyle konuştu; "Bu maçtan 3 puanla ayrılarak yeniden yükselişe geçmek ve taraftarımıza moral vermek bizi de mutlu etti. Tolunay Kafkas, takımımızın içinde bulunan, geçmişte başarıyla formamızı terleten, hırslı, iddialı, kararlı, genç ve başarılı bir teknik adamdır. Bu özelliklerinin Trabzonsporumuz’un kimliğiyle birebir örtüştüğü inancındayız. Hedefleri doğrultusunda zaman içinde atacağı adımlar kendisine ve takımımıza istenen sonuçları getirecektir." "TARTIŞMA KİMSEYE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ" Başkan Şener, Tolunay Kafkas’ın göreve getirilişiyle ilgili tartışmaların da artık geride kalması gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Karabükspor ve Elazığspor mağlubiyetleri üzerine çok güvendiğimiz, değer verdiğimiz Şenol Güneş, bir kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek görevi bıraktı. Yoğun maç trafiğinde boşluk yaşanmaması adına yaptığımız süratli hamleler bazı çevreler tarafından olumsuz gösterilmeye çalışılsa da bu değerlendirmelerin gerçekle ilgili yok. Yaşanan süreçte hızlı hareket edip takımı teknik adamsız bırakmamamız son derece olumlu bir adımken, bunu değişik yönlere çekmek kimseye bir şey kazandırmaz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap