SON DAKİKA



Haber > Spor > Yavuz ayrılıyor!

Yavuz ayrılıyor!

02 Temmuz 2016 Cumartesi - 13:02




Trabzonspor altyapısı dahil kulüpte tam 12 yıl kalan ve geçen sezonu da A takım kadrosunda geçiren 20 yaşındaki kaleci Yavuz Aygün, ayrılma kararı ver





Trabzonspor altyapısı dahil kulüpte tam 12 yıl kalan ve geçen sezonu da A takım kadrosunda geçiren 20 yaşındaki kaleci Yavuz Aygün, ayrılma kararı verdi. Kendisinden asgari ücrete imza atması genç kalecinin moralini bozarken, Yavuz, sözleşmesinin bitmesi nedeniyle artık kendisine talip olan kulüplerle görüşmelere başladı. Menajeri aracılığıyla teklifleri değerlendiren Yavuz Aygün’e Torku Konyaspor ile Alanyaspor talip oldu.

‘BİR GÜN MUTLAKA DÖNECEĞİM’

Genç kaleciden yetiştirme parası istenirken, bunun pazarlığının sürdüğü vurgulandı. Yavuz Aygün, kendilerine gerekli değerin verilmemesi nedeniyle moralinin çok bozulduğu ama buna rağmen yaşananları sorun yapmadığı ve oynayabileceği bir takıma gidip adım adım gelişme göstererek zamanı geldiğinde Trabzonspor’a çok daha güçlü dönmeyi istediği kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap