SON DAKİKA



Haber > Spor > Yardım maçına ünlü akını!

Yardım maçına ünlü akını!

13 Temmuz 2016 Çarşamba - 16:16




Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o'nun kurduğu vakıf tarafından 16 Temmuz'da Antalya'da, Afrikalı çocuklar yararına düzenlenecek





Samuel Eto'o Özel Vakfının iletişim ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da desteklenen organizasyona, aralarında Orhan Gencebay, Hande Yener, Alişan, Kutsi, Altay, Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun'un da bulunduğu çok sayıda ünlü isim katılacak.

Dünya ve Türk yıldızları takımları arasındaki futbol karşılaşması öncesinde konuklar, Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta gerçekleştirilecek galada bir araya gelecek.

Etkinlik kapsamında Türkiye'ye gelecek dünyaca ünlü futbol yıldızları arasında Lionel Messi, Carles Puyol, Deco, Augustine "Jay Jay" Okocha, Michael Essien, Eden Hazard ve NBA oyuncusu Serge Ibaka da bulunuyor. Organizasyondan elde edilecek gelir, Kamerun'daki çocukların okul eğitimi, meslek edinme ve gelişimiyle ilgili bir dizi projede kullanılmak üzere Samuel Eto'o Özel Vakfına aktarılacak.Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve kurum temsilcileri, karşılaşma öncesinde hazırlıklara yönelik toplantı gerçekleştirdi.

Valilik Konağı'nda gerçekleştirilen toplantıda, güvenlikten organizasyona kadar birçok konu masaya yatırıldı. Toplantının ardından Vali Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ve kurum temsilcileri, karşılaşmanın yapılacağı 33 bin kişilik Antalya Arena'da incelemede bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap