SON DAKİKA



Haber > Spor > Yarı finalistler belli oldu

Yarı finalistler belli oldu

15 Nisan 2016 Cuma - 11:06




Liverpool, Villarreal, Shakhtar Donetsk ve Sevilla ekipleri yarı finale yükseldi.





UEFA Avrupa Ligi'nde bugün oynanan çeyrek final rövanş karşılaşmalarının ardından yarı finalistler belirlendi.

Kupada yarı finale Liverpool, Villarreal, Shakhtar Donetsk ve Sevilla ekipleri yükseldi. Sparta Prag, Sporting Braga, Athletic Bilbao ve Borussia Dortmund ise kupaya veda etti.

İlk ayağı 1-1 biten karşılaşmanın rövanş mücadelesinde İngiliz Liverpool, evinde Alman temsilcisi Borussia Dortmund'u 4-3 mağlup ederek yarı finale çıktı. İngilizler 3-1 geriye düştüğü maçın son 30 dakikasında bulduğu gollerle tur atlayan taraf oldu.

Bu heyecanlı mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetirken, yardımcılıklarını Cem Satman ve Tarık Ongun yaptı. Serkan Ok'un 4. Hakem olduğu müsabakada, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlendi.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk ve rövanş maçlarının sonuçları şöyle; Liverpool (İngiltere) - Borussia Dortmund (Almanya) (1-1) Rövanş: 4 - 3 Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Braga (Portekiz) (2-1) Rövanş: 4 - 0 Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) - Villarreal (İspanya) (1-2) Rövanş: 2 - 4 Sevilla (İspanya) Athletic Bilbao (İspanya) (2-1) Rövanş: 1 - 2 Pen: 5-4

Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen takımların kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde TSİ 13.30'da yapılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap