SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanlış reçete, doğru skor

Yanlış reçete, doğru skor

20 Aralık 2015 Pazar - 11:17








Kendi sahasında Trabzonspor’la oynadığı Karadeniz derbisini 3-0 kazanan Rizespor, hafta içi oynadığı Türkiye Ziraat Kupası’nda Bucaspor’u 4-1 yenmesinin ardından yüksek moralle gittiği Antep’te, karşılaşmanın başlaması ile birlikte ilk 5 dakika kendi sahasında kilitlendi.

Antep’in baskısını kıramayan Rizespor 5 dakikaya girmeden kalesinde golü gördü. Bu dakikadan sonra hücum ağını daha etkili kullanmasını beklediğimiz Rizespor maalesef kanatları iyi kullanamadı. Önce solda Sercan, sağda Ahmet İlhan bir türlü aldıkları topları değerlendiremedi. Orta alanda Koray ve Robin’in sürekli top kayıpları 13 dakikada Antep’in ikinci golüne engel olamadı.

Sahaya bakıldığında geçmişte olduğu gibi bir türlü aldığı toplarla 5 pas yapamayan Rizespor, Antep karşısında sürekli top kaybederek, rakip yarı alana girmeyi beceremedi. Karşılaşmanın ilk yarısında Antep kalesine tek etkisiz şut atan Rizespor, orta alanda kaptırdığı toplarla kalesinde sürekli tehlike gördü. Sol kanada geçen Ahmet İlhan bu karşılaşmada adeta döküldü, sağda ise Sercan Trabzon maçında gösterdiği performanstan çok uzak kaldı.

İkinci yarıya Robin’in yerine Patryk ile başlayan Karaman, gol yollarında etkili olmak istedi. 13 dakikada yediği golleri çıkarmak isteyen Rizespor, Antep kalecisi Carcemarkas’ı unuttu. İkinci yarıya baktığımızda 49. dakika da Ahmet İlhan’ın tek şutu dışında önemli bir pozisyon yakalayamadı.

Rizespor golcüsü Kweuke’nin topla fazla buluşamadığı bu karşılaşmada, Rizespor’un galibiyet için fazla etkili olduğunu söylemek mümkün değil. Bu karşılaşmada yanlış reçete uygulayan Karaman, orta alanda Robin, sağ kanatta Sercan ve sol kanatta Ahmet İlhan’la başlayınca hata yaptı. Buca maçında 2 gol atan Teddy’nin bu maçta görev almaması beni şaşırttı. Yanlış reçetenin doğru sonucu daha farklı olabilirdi. Rizespor, Antep karşısında kendi sonunu kendi hazırladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap