SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanlış hesap Bağdat'tan döner

Yanlış hesap Bağdat'tan döner

13 Ekim 2015 Salı - 08:23




Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir, “2010-2011 şampiyonu Trabzonspor’dur. Kimse bu gerçeği değiştiremez” diye konuştu.





İstanbul’da 250 derneğin bir araya gelerek oluşturduğu ve 2005 yılından beri hizmet eden Trabzon Dernekler Federasyonu’nun Başkanı Mustafa Demir, şike davasında tüm sanıklara verilen beraat kararına tepki göstererek “2010-2011 şampiyonu Trabzonspor’dur. Kimse bu gerçeği değiştiremez. Er ya da geç hak yerini bulacaktır. Bundan en küçük bir şüphemiz yok” dedi. 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararın gerçeklerin asla üzerini örtemeyeceğini belirten Demir, “Henüz yargı süreci tamamlanmadı. İtiraz süreci başladı, yanlış hesap elbette Bağdat’tan dönecek. Güneşi balçıkla sıvamak isteyenler kendi kazdıkları kuyuya düşer. Trabzonspor’un şampiyonluğunu dünya kabul etti, bazıları edemedi” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Trabzonspor’a gönül verenlerin Fenerbahçe ya da başka bir takıma düşman olmadığının altını çizen Demir, şike davasında tüm sanıklara verilen beraat kararına tepki göstererek şu görüşleri ortaya koydu: “Spor, barış ve kardeşliktir. Bizim kimseye karşı kinimiz, düşmanlığımız yok. Biz sadece adalet istiyoruz. Hakkımız olanı talep ediyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap