SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal’ın planı hazır!

Yanal’ın planı hazır!

25 Ağustos 2017 Cuma - 18:30




Deneyimli teknik adam Göztepe’yi mercek altına aldı.





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal futbolcularına sahanın her alanında baskı uygulamalarını, oyunun kontrolünü son ana kadar elde tutmalarını öğütledi.

CİDDİYE ALIN

Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal Göztepe karşısında 3 puana ulaşmanın planlarını yapıyor. Deneyimli teknik adam, rakibi küçük görmemeleri konusunda futbolcularını uyarırken Göztepe’nin ilk haftada Fenerbahçe’den puan kopardığını hatırlattı, rakibin ciddiye alınması yönünde devamlı telkinlerde bulundu.

KASETLERİ İZLETTİ

Göztepe’nin ilk iki haftada oynadığı maçların kasetlerini futbolcularına izleterek rakibin zayıf yönlerini onlara aktaran deneyimli teknik adam, karşılaşmada baskın bir kimlikte olmaları gerektiğini ifade etti.  Sahanın her alanında baskı kurmaları yönünde futbolcularının dikkatini çeken Yanal, ayrıca oyun kontrolünü de ellerinde tutmaları gerektiğini vurguladı.


BEKLENTİ VAR

Zorlu deplasmanda alınacak galibiyetin gelecek adına yollarında kararlı adımlarla ilerlemelerinde önemli rol oynayacağını da anlatan Yanal Göztepe karşısında kaza istemiyor. Yanal camianın beklentilerinin kendilerinden büyük olduğunu, bu tür yollarda takılıp kalmamaları konusunda gerekli uyarıları yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap