SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal'ın kare ası!

Yanal'ın kare ası!

02 Nisan 2015 Perşembe - 10:20




De Jong, Junuzovic, Şener Özbayraklı ve Muhammet Demir ErsunYanal’ın mutlaka alınmasını istediği isimler. Yönetim deneyimli teknik adamın isteğini yer





Trabzonspor Başkanı ibrahim Hacıosmanoğlu’nun “Gelecek sezon ligde fırtına gibi eseriz” sözleri güçlü bir kadronun temelinin atılmasının ilk adımı olarak değerlendirildi. Yeni dönemde şampiyonluğun bir numaralı adayı olmak isteyen Bordo-Mavililer’in transferinde tek yetkili olan Teknik Direktör Ersun Yanal’ın 4 isim üzerinde ısrarla durduğu bilgisine ulaşıldı. Sezon sonunda Milan ile sözleşmesi bitecek olan De Jong’u mutlaka kadrosunda görmek isteyen Yanal’ın Bursaspor’un başarılı sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı’nın da takıma katılması yönünde ısrarcı olduğunu yönetime bildirdiği seslendirildi. Ara transfer döneminde alınmasını çok istediği Gaziantepsporlu Muhammet Demir sevdası yeniden depreşen deneyimli teknik adam golcü futbolcuya kavuşmanın planlarını yapıyor. Werder Bremen’de forma giyen Junuzovic’in oyun planlarında önemli yer tuttuğunu söyleyen Ersun Yanal’ın bu ismin kaçırılmaması gerektiği yönünde raporunu Trabzonspor kurmaylarına verdiği kaydedildi. Trabzonspor yönetiminin Ersun Yanal’ın talep ettiği 4 futbolcuyu takıma kazandırmak için çalışmalarına start verdiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap