SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal’dan gazel havası

Yanal’dan gazel havası

11 Ocak 2017 Çarşamba - 08:32




Başarısızlığının üzerini örtmek için her fırsatta bahanelerin arkasına sığınan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal yine aynı masalları anlatıyor.





GÜZEL BİR ÇALIŞMA

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Antalya kampının son günlerine yaklaşırken ikinci yarıya yönelik açıklamalar yaptı. Takımın durumunu ve kampı değerlendiren Yanal, “Trabzonspor olarak çok donanımlı ve futbol takımına hitap eden güzel bir tesiste çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 Ocak’ta başlayan kampımız Perşembe günü son bulacak ve buradan ilk lig maçı için Bursa'ya hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GELEN VE GİDENLER

Antalya kampının ilk günlerinde sakatlanan Bero’nun başarılı bir operasyon geçirdiğini dile getiren Yanal, “Aramıza yeni katılan oyuncularımız oldu. Bu arada başka oyuncuların katılması yönünde başkanımızla birlikte yoğun bir çalışma yaptık. Tespit ettiğimiz, belli bir seviyeye getirdiğimiz birkaç oyuncu daha var. Onların da katılımıyla çok daha farklı bir takım olacağımızı düşünüyorum. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onlara da yeni takımlarında başarılar diliyorum” dedi.

GELİŞEN TRABZON


Sezonun ikinci yarısı için de görüşlerini ortaya koyan deneyimli teknik adam şöyle konuştu: “İkinci yarı gerek bizim, gerekse diğer takımlar için zor geçecek. Ülkemizde yaşanan çetin kış şartları bunun göstergesi. Lig ve Türkiye Kupasını düşündüğünüzde zor bir fikstüre giriyoruz. Trabzonspor bu süreçte gelişip, değişip, istediği, arzuladığı sonuçları alma yolunda mesaisini harcıyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap